A VGYE RS Feva Csapat több külföldi RS Feva versenyen is indul az idén

  • március 9, 2019

Az RS Feva osztály egyik legaktívabb képviselője a Vitorlázó Gyermekekért Egyesület 2019-ben több külföldi versenyen is tervezi indulását. Az egyesület vezetőjével folytatott beszélgetésből kiderül mi is a 2019-es programjuk:

2019-ben több Cseh országi versenyre is neveznek a VGYE gyerekei, mert fontos a nagy flottában való versenyzés és a szomszédos államok flottáival való együttműködés a gyerekek fejlődése miatt. Az egyesület tervezi az olaszországi világbajnokságon való indulást, és közös edzőtáborokon való részvételt a más országokból érkező csapatokkal az idei évben. A környező országokkal való együttműködés azért is fontos, mert így költséghatékony módon tudunk eleget tenni a nagy flottákban való versenyzés feltételrendszerének. Az egyesület törekvése, hogy programjait megfizethető áron kínálja a gyerekeknek.

Az egyesület idén 90 napos programokat tervez a Fevás gyerekeinek, amihez szívesen veszi a többi hajóosztályban érdekelt hazai egyesület csatlakozását is.

A VGYE idei programterve a versenyzők számára innen letölthető

A programmal és a külföldi versenyekkel, edzőtáborokkal kapcsolatban az egyesület vezetője szívesen áll rendelkezésre a richard.naray@vgye.hu e-mail címen. Amennyiben a programokra más egyesületekből is érkeznek részvevők, szívesen segítünk a nevezésekben, utazásszervezésben is.