Alsóörs Hotel Marina ****

  • március 14, 2019

A versenyek és az edzőtábor szállásgondjainak megoldására partnerünkkel a MagicMice-al (Simon András) közösen néhány ajánlatot lekérünk előre a szálláshely szolgáltatóktól a környéken. Reméljük a következő ajánlatokkal segíteni tudunk minden versenyzőnek a részvétel megszervezésében. Az alábbi szálláshelyek a linkekre kattintva a MagicMice-n keresztül is foglalhatóak, csak az e-mailt kell elküldeni. Igyekeztünk megfelelő ajánlatokat tenni az érkező csapatok számára, azonban ez nem azt jelenti nincs jobb a piacon… Mindettől függetlenül reméljük segítünk megoldani a szállással kapcsolatos problémákat a balatoni csúcsidőszakban.

Alsóörs Hotel Marina **** Modern, a legmagasabb követelményeknek megfelelő szálloda, közvetlenül a versenyhelyszín területén, parkolóhellyel a szállóvendégek részére.

Az Alsóörs Marina Hotel 2016 óta várja vendégeit a Balaton keleti medencéjének egyik legszebb pontján. A közvetlenül az Alsóörs Marina kikötő partjára épült hotel, mind külső, mind belső kialakításában harmonizál a Balaton természetes közegével. Az egész évben nyitva tartó szállodánk, színvonalas szolgáltatásaival, összesen 12 szobával várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó Vendégeit. Tökéletes úti cél a vízi sportok szerelmeseinek, hiszen kikötőnkben lehetőségük van hajó, illetve elektromos csónak bérlésére, valamint saját hajó tárolására. Előnyös elhelyezkedése miatt a túrázni vágyóknak is jó kiindulási pont a Balaton-felvidék bejárásához. Tihany 15 km-re, Balatonfüred 8 km-re, Veszprém pedig 30 km-re található. Hotelünk egész évben nyitva tart, így remek kikapcsolódási lehetőséget kínál azoknak, akik a nyári főszezon helyett, inkább a téli vagy őszi Balatonban gyönyörködnének.

Minden szobánk saját, Balatonra néző terasszal rendelkezik, légkondicionált, zuhanyzós fürdőszobával, valamint ingyenes WIFI-vel és LED TV-vel felszerelt. Vendégeinknek lehetősége van választani kétágyas és családi lakosztályaink közül. Igény esetén mozgáskorlátozott szoba is biztosított, továbbá minden szobánk pótágyazható. Szállóvendégeink számára zárt, őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk. Szállodánk kutyabarát, így a négylábú kedvencek is hozhatóak. Hotelünk étterme Orosz Gergely Chef vezetésével, harmonikus és letisztult ízekkel várja vendégeit mindennap 12 és 21 óra között. Éttermünk gasztronómiai tanácsadója Segal Viktor.

Árak  EUR 170 /kétágyas szoba /éjszaka.   Gyerekeknek pótágy EUR 40 – 70/ éjszaka. (Az árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót, amelynek mértéke 2 EUR/fő/ éjszaka. A szálláshelyek csak korlátozott számban érhetőek el.)

Információ kérés, foglalás a szállodákkal kapcsolatban