How to get here

Regisztráció

Minden RS Feva versenyre és eseményre külön kell regisztrálni. Az alábbi linkeken letöltheti a nevezési, regisztrációs lapokat. Az RS Feva versenyeire online regisztrációra is van lehetőség, amely a Regisztráció menüpont alatt érhető majd el.

Schedule

Jul 27 Hajófelmérés, megnyitó ünnepség, futamok!
Jul 28-29 RS Feva Magyar Bajnokság futamai
Jul 29 RS Feva Magyar Bajnokság futamai, és díjkiosztó
Jul 30-Aug 2 RS Feva nemzetközi edzőtábor
Aug 2 Nevezés és hajófelmérés RS Feva Eurocup Hungary 2018
Aug 2 RS Feva Erocup Hungary 2018 próbafutam és megnyitó ünnepség
Aug 3-5 RS Feva Eurocup Hungary 2018 futamai
Aug 5 RS Feva Eurocup Hungary 2018 futamai és díjkiosztó

Szállás

Balatonfüred a Balaton északi részének egyik legfontosabb turisztikai desztinációja. A 19. századi belváros, a gyönyörű régi villák és galériák, az éttermek, kocsmák, kávézók és diszkók széles választéka, valamint a tóparti sétány lenyűgöző kilátása több ezer turistát vonz a tó partjára minden évben. Rengeteg szállás található a kikötőtől elérhető távolságban, minden árkategóriában. Az verseny rendezői segítséget nyújtanak a résztvevők számára a szálláshelyek költséghatékony kiválasztására. Érdemes a szállásokat jó előre lefoglalni, hoszen az RS Feva 2018-as rendezvényei a turisztikai szezon kiemelt időszakában lesznek.

A Szervező Bizottság gondosan kiválasztott néhány szállodát, panziót és kempinget amelyek különleges ajánlatot tettek az RS Feva Magyar Bajnokság, az RS Feva Nemzetközi Edzőtábor és az RS Feva Eurocup 2018 (július 27. – augusztus 5.) futamain részvevők számára.

Our sponsors and partners