Riviéra Kemping Alsóörs

  • március 13, 2019

A versenyek és az edzőtábor szállásgondjainak megoldására partnerünkkel a MagicMice-al (Simon András) közösen néhány ajánlatot lekérünk előre a szálláshely szolgáltatóktól a környéken. Reméljük a következő ajánlatokkal segíteni tudunk minden versenyzőnek a részvétel megszervezésében. Az alábbi szálláshelyek a linkekre kattintva a MagicMice-n keresztül is foglalhatóak, csak az e-mailt kell elküldeni. Igyekeztünk megfelelő ajánlatokat tenni az érkező csapatok számára, azonban ez nem azt jelenti nincs jobb a piacon… Mindettől függetlenül reméljük segítünk megoldani a szállással kapcsolatos problémákat a balatoni csúcsidőszakban.

Az Alsóörsi Riviéra Kemping közvetlenül a vízparton, a versenyhelyszíntől 300 méterre található. A kemping nagy hagyományokkal rendelkezik, ár-értékaránya a legjobb a környéken

Az Alsóörsi Riviéra Kemping közvetlenül a vízparton helyezkedik el. 300 méterre a versenyhelyszíntől. A terület több mint 50%-ban árnyékos. A strand közvetlen szomszédságában található, melyre a kemping vendégeinek számára a belépés térítésmentes. Területe: 1,5 ha, befogadóképessége: 600 fő. Lakókocsik részére a kialakított placcok mérete: 60 m2, száma: 140 db, 1x 10A elektromos csatlakozási lehetőséggel. Két vizesblokk áll az itt üdülők rendelkezésére.

Árak  EUR 8 – 15/lakókocsi, sátor /éjszaka. Az árak személyenként és áramvételi helyenként napi további 4-5 EUR

Információ kérés, foglalás a szállással kapcsolatban