Szálláslehetőségek

Reményeink szerint Alsóörsön idén rendezett RS Feva versenyek és az edzőtábor nem csak a környékbeli  vitorlázókat fogja majd megmozgatni. Kiemelten számítunk a más vízterületen lévő RS Fevás csapatokra, a Balaton nyugati medencéjében lévő versenyzőkre is. A VGYE vezetői – mint házatlan csapat – tudjuk, hogy nem mindig egyszerű egy versenyre a csapat logisztikáját megszervezni, szállást találni a csúcsidőszakban a gyerekeknek és a kísérőiknek.

A versenyek és az edzőtábor szállásgondjainak megoldására partnerünkkel a MagicMice-al (Simon András) közösen néhány ajánlatot lekérünk előre a szálláshely szolgáltatóktól a környéken. Reméljük a következő ajánlatokkal segíteni tudunk minden versenyzőnek a részvétel megszervezésében. Az alábbi szálláshelyek a linkekre kattintva a MagicMice-n keresztül is foglalhatóak, csak az e-mailt kell elküldeni. Igyekeztünk megfelelő ajánlatokat tenni az érkező csapatok számára, azonban ez nem azt jelenti nincs jobb a piacon… Mindettől függetlenül reméljük segítünk megoldani a szállással kapcsolatos problémákat a balatoni csúcsidőszakban.

Ha bárki jobb helyet talál a felsoroltaknál, kérem jelezze nekünk és feltesszük a listára!

HOTELEK

Hotel Silverline****, egy percre a rendezvényhelyszíntől: Ár: 110-170 EUR/fő/éjszaka reggelivel.
Anna Grand Hotel Wine&Vital ****, négy percre a rendezvény helyszínétől: Ár:  75-115  EUR/fő/éjszaka reggelivel.
Hotel Ipoly Residence****+, négy percre a rendezvény helyszínétől: Ár:  78-120  EUR/fő/éjszaka reggelivel.
Hotel Annabella***, 8 percre a rendezvény helyszínétől: Ár:  42-70  EUR/fő/éjszaka reggelivel.

Az árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót, amelynek mértéke 2 EUR/fő/ éjszaka. A szálláshelyek csak korlátozott számban érhetőek el.

Információ kérés, foglalás a szállodákkal kapcsolatban

PANZIÓK

Pansion Neptun, egy szobás  42EUR/fő/éjszaka, két szobás 50 EUR/fő/éjszaka (az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, és önellátásra vonatkozik).
Pansion Korona, egy szobás  40EUR/fő/éjszaka, két szobás 50 EUR/fő/éjszaka (az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, és a reggelit).
Pansion Anita, egy szobás  30EUR/fő/éjszaka, két szobás 32 EUR/fő/éjszaka (az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, és önellátásra vonatkozik).
Villa Ilonka, egy szobás  20EUR/fő/éjszaka, két szobás 30 EUR/fő/éjszaka (az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, és önellátásra vonatkozik).

Információ kérés, foglalás a panziókkal kapcsolatban

KEMPINGEK

Pelso Camping Alsóörs ****, A kempingben lehetőség van mobilházak bérlésére is. A kemping motorossal is megközelíthető a Balatonon.
Cím: H-8226, Camping str. 19 Alsóörs

Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu **** , A kempingben lehetőség van mobilházak bérlésére is. A  kemping 10 perc sétára található a rendezvényhelyszíntől.
Cím: H-8230 Széchenyi str. 24, Balatonfüred

Információ kérés, foglalás a kempingekkel kapcsolatban