Támogatóink

A Vitorlázó Gyermekekért Egyesület 2017 októberében nyerte el hazánknak a lehetőséget, hogy Magyarországon megrendezhesse az első RS Feva világversenyt. A nemzetközi esemény pályázata sem jöhetett volna létre támogatóink hathatós közreműködése nélkül.

Az RS Feva Europakupa 2018-as rendezvényeit az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja, a verseny társszervezője a Magyar Vitorlás Szövetség a Vitorlázó Gyermekekért Egyesülettel karöltve. A Magyar Vitorlás Szövetség szakmai háttere nélkül az RS Feva EK megrendezésére nem lehetett volna lehetőségünk.

A rendezvény nem jöhetett volna létre olyan támogatók nélkül, akik évek óta mellettünk állnak és közös munkánkkal útjára indulhatott az RS Feva flotta. Olyan támogatók, mint a Renault Hungária és a Renault Császár Kft. lehetőségünk adódott – az elmúlt években – a magas színvonalú rendezvény és versenyszervezésre. Kiemelt támogatónk az RS Sailing magyarországi képviselete, aki anyagilag is mellettünk állt és áll most is.

A rendezvénysorozat kommunikációjában a LIve PR és a PIpers Communication csapata segít minket évek óta, míg a catering szolgáltatásokat a Café Ponyvaregény biztosítja. Ez a csapat munkájával olyan háttér támogatást biztosít nekünk, ami az elmúlt években lehetőséget adott számunkra a folyamatos növekedésre, és hogy létrehozhattuk az RS Feva flottabajnokságot, amely 2016-17-ben a legnagyobb létszámú kétszemélyes utánpótlás versenynek bizonyult.

A sikeres rendezésnek alapvető követelménye, hogy szponzoraink mellett olyan vállalkozások is segítsék munkánkat, akik a megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek a turisztikai és rendezvényszervezési szolgáltatások terén, rendelkeznek a megfelelő kikötői és ingatlan infrastruktúrával. A szervezés során általunk választott cégek mindegyika a piacon az egyik legeredményesebb szereplő.

Köszönjük támogatásukat, partneri segítségüket!
Az RS Feva Eurocup szervezésében és támogatásában résztvevő partnereink: