Végleges az RS Feva osztály 2019. évi Magyar versenynaptára

  • március 10, 2019

A Magyar Vitorlás szövetség RS Feva versenynaptár az RS Feva hajóosztály 2019. évi hivatalos versenynaptára. Az idei évben ismét 4 ranglistaverseny, OB és EK megrendezésére kerül majd sor legnagyobb tavunk a Balaton keleti és a nyugati medencéjében.

A ranglista versenyeken felül a Nádas Kupa és a Nyugati Medence Ifjúsági Kupa fordulóiban is kiírták a versenyeket az RS Feva osztály számára. Ebből is jól látszik a flotta töretlen fejlődése hazánkban.

A flotta számára kiemelt fontosságú idén a Magyar Bajnokság, az Európa Kupa (amely ranglista verseny is egyben) és a további két ranglista forduló is, amelyből kettő a nyugati medencében (Keszthely, Ábrahámhegy), kettő a keleti medencében (Csopak, Alsóörs) kerül megrendezésre.

Az osztály szövetségének fontos, hogy minél nagyobb létszámban jöjjünk össze a versenyeken, és minél több klub minél több versenyen nevezzen. Ezért ha bármiben a nevezés, vagy a versenynaptár összeállításában tudunk segíteni, keressék az osztályszövetség elnökét a richard.naray@vgye.hu címen.

A versenynaptár itt letölthető pdf formátumban is!

A külföldi versenyzők, kapcsolatok is elsődleges fontosságúak a számunkra, ezért kérünk mindenkit, ha külföldi RS Feva kapcsolatokkal rendelkezik, terjessze a lehetőséget a hazai versenyeken való indulással kapcsolatban.