RS Feva Kereked Ifjúsági Kupa VGYE Beszámoló

  • május 7, 2019

Idén április 4-én kezdték felkészülési programjukat a gyerekek a VGYE RS Feva osztályában. A VGYE RS Feva csapata idei első megmérettetését, a Kereked ifjúsági kupát öt balatoni és tíz budapesti edzőnap előzte meg, sőt egy három napos keszthelyi edzőtáborban is részt vettünk a gyerekekkel a tavaszi szünetben.

Kereked Ifjúsági Kupa 2019 versenyére egyesületünk felkészülésként tekintett, az idei évre tervezett komoly menetelés elején. A Csapat az év hátralévő részében indulását tervezi az RS Feva Cseh bajnokságon, az RS Feva Magyar Bajnokságon, az RS Feva Európa Kupán és az olaszországi RS Feva Világbajnokságon is. A felkészülésnek csak az elején tartunk, de ez a verseny is fontos lépcső volt a csapat számára. Szívesen jövünk Csopakra versenyezni évek óta, mert korrekt rendezésre számíthatunk minden évben.
A versenyen a VGYE három csapattal indult:
Náray Bendegúz – Náray Ágoston
Tóth Lőrinc – Göblyös Sztrókay Bátor
Fekete Szonja – Fekete Hanna
A versenyen volt minden. Nagy szél, kis szél, eső, hullámok és sima víztükör. A VGYE csapatai egyenletes teljesítményt nyújtottak, (kivétel talán a két Náray Gyerek akik még mindig a nagy szelek specialistái, a könnyű szélben van hova fejlődni.) A verseny rendezői mindent megtettek a korrekt lebonyolításért, annak ellenére, hogy az időjárási helyzet miatt nem volt könnyű dolguk. Az 5 érvényes futam a maximum volt amit a hétvégéből (vasárnap az érkező hidegfront miatt nem lehetett futamot tartani) ki lehetett hozni.
A végeredmény is fantasztikus lett számunkra, mint ahogy a hétvége is az volt. Az első helyet a Náray Bendegúz – Náray Ágoston, a második helyet a Tóth Lőrinc – Göblyös Sztrókay Bátor, az ötödik helyet, az életük első versenyén résztvevő Fekete Szonja – Fekete Hanna lánypáros szerezte meg. (a lányoknak külön gratulálunk a kiváló teljesítményhez!!!)
A végeredmény itt letölthető!
Köszönjük a vendéglátást, és a versenyrendezést a KEREKED csapatának, jövőre is jövünk…