RS 700

Az RS700-as egy szupergyors trapézos genakkeres hajó, ráadásul régóta a leginkább felhasználóbarát skiff a piacon. A hosszúkás hajótest és a viszonylag széles vízvonal stabillá teszi ezt az ízig-vérig versenyhajót. A stabilitás – csekély hajlandóság az orrabukásra – miatt szinte bárki megtapasztalhatja a vitorlázásizgalmait az RS700-al. Az RS epoxy szendvics konstrukció már sokat tesztelt és sokszor kipróbált anyaga teszi megbízhatóvá a hajótestet, amely ultra könnyű súlyú, magas szilárdságú és gyakorlatilag zéró vízkiszorítású a konstrukció. A hajóorr kialakításának köszönhetően a vizet és a hullámokat gyakorlatilag kettészeli a hajó.

RS 700 főbb adatai:
Hajóhossz: 4,68 m
Szélesség: 1,92 – 2,23m- ig
Hajó súly (test): 56kg
Vitorlázat anyaga (nagyvitorla): Mylar / kevlar
Vitorlázat mérete (nagyvitorla): 12,8m2

A genakkert tartó cső amennyire csak lehetett hátra lett tolva, hogy a súly minél inkább a hátsó szekciót terhelje és megóvja a befröcskölő víztől a genakkert. A cockpit kialakításának köszönhetően a hajó biztonságosan lógható illetve a genakker le- és felhúzása sem probléma a manőverek közben. A sebesség maximálása mellett a másik legfőbb szempont a rendszerek és a kialakítás egyszerűségének megőrzése volt. A széles szájú genakkertartó és a gyors le- és felhúzást garantáló rendszerek segítségével hátszélben biztonságosan és hihetetlen élvezetesen vágtathatsz a hajóval.A rudazat karbon, a teljesítménykiegyenlítő rendszer, az állítható szárnyaknak köszönhetően alacsony és magas vitorlázók is esélyesek a versenyeken. Az RS700-asnak a világ vitorlázói között már kultusza van, ami szerintünk abszolút érthető. Az RS gyártói honlapján további információkat talál az RS700-ról

“Kipróbáltam már 14 és 18 lábas skiffeket is, de az egykezes hajók közül csak egyetlen cég gyártott ilyet. Az RS képes volt ötvözni a hátborzongató rohanást, a sebességgel, az egyszerűséggel és a könnyű kezelhetőséggel. Ne parázz, ne hezitálj, csak szedd le a ponyvát és szeld a habokat az egyik leggyorsabb dingivel!”
Paul Bayliss – RS700 nemzeti bajnok

“Ha úgy érzed, hogy lassan öreg leszel az olyan típusú hajókhoz, mint az RS700, akkor itt az ideje, hogy beszerezz egyet. Sokkal fiatalabbnak fogod magad érezni!”
Christian Brandt – Németország

Az RS feva-t egyaránt ajánljuk kezdőknek, haladóknak és profiknak, versenyzésre, tanulásra és élményvitorlázásra. Nem fog csalódni, mint ahogy a több ezer eddigi vásárló sem csalódott!

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek, köszönhetően az HUF árfolyam változásainak, a Brexittel kapcsolatos eseményeknek, és a változó szállítási és logisztikai költségeknek. Minden esetben kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott hajókkal kapcsolatban. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.