RS Tera

Az Rs Tera egy gyors, vidám de mégis biztonságos belépő szintű egyszemélyes vitorlás kishajó. Az RS Tera elismert ISAF junior versenyosztályként is működik világszerte, miközben táboros hajóként is használják.

A hajót a világ több pontján vitorlás klubok, gyermekversenyzők, családok, és nyaralóhelyeke strandhajóként használják. Elnyűhetetlen teste, könnyen javítható PE3 anyagból készült. Használatát akár 70kg felett is bátran ajánljuk. A hajó előnye, hogy mind a két vitorlázat megegyező rudazattal használható. A hajó kokpitja önürítős, ezért borulás esetén a visszaállítás még a kezdő vitorlázónak sem okoz gondot.

Az RS Feva aktív versenyosztályként nemzetközi osztályszövetséggel rendelkezik. A nemzetközi osztályszövetség hírei itt érhetők el.https://www.rstera.org/

RS Tera Főbb adatai:
Hajóhossz: 2,87 m
Szélesség: 1,23 m
Hajó súly: 39 kg
Vitorlázat: Dacron vagy Mylar
Vitorlázat mérete: 3,7 m2, 4,8 m2

A gyártó RS Sailing oldalán a hajótípussal kapcsolatban további adatokat és érdekességeket is találhat. Nézzen körül az RS Sailin.com oldalon!

Képek a magyar flottáról:

Az RS Tera kiválló alternatívája az Optimiszt osztálynak. Belépőszintű egyszemélyes oktató és versenyhajó. A típussal megtanulható mindaz, ami az egyszemélyes hajók használatához szükséges, alapbeállítások, mozgások és hajókezelés. Az Angol vitorlás oktató rendszerben a Terra az első számú egyszemélyes utánpótláshajó szinonimája: zz első verseny egyedül az első siker a vitorlázás világában.

Az RS Terát-t egyaránt ajánljuk kezdőknek, haladóknak és profiknak, versenyzésre, tanulásra és élményvitorlázásra. Nem fog csalódni, mint ahogy a több ezer eddigi vásárló sem csalódott!

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek, köszönhetően az HUF árfolyam változásainak, a Brexittel kapcsolatos eseményeknek, és a változó szállítási és logisztikai költségeknek. Minden esetben kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott hajókkal kapcsolatban. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.