RS 200

Az RS200, adrenalinba csomagolt versenyzés óriási flottákban szerte a világon!. Az RS200 a mai napig az egyik legnépszerűbb két személyes vitorlás a világon. Tökéletes választás kis súlyú csapatok számára, vegyes párosoknak, fiatal vitorlázóknak és családi csapatoknak. A hajóról és a hajóval kapcsolatos véleményekről a gyártó RS Sailing honlapján további információkat találhat.

A szigorú OD szabályoknak köszönhetően a versenyeken egyenlő esélyekkel indul minden csapat, miközben az osztálynak a költségeket is sikerül alacsonyan tartania. Az RS200 izgalmas vitorlázást és sok-sok élményt kínál egy óriási közösségben. Ez az osztály vonzza a „rocksztárokat” és az újoncokat, mint szinte semelyik másik vitorlás típus a világon.

A hajótípusnak helye van a Magyar vitorlázásban is. Kétszemélyes könnyű súlyú trapéz nélküli hajó kortól és nemtől való függetlenségével kínálja a versenyvitorlázás élményét. Az osztály jól szervezett nemzetközi osztályszövetséggel rendelkezik, évente Világ és Európa Bajnokságokat rendeznek.

Az RS 200-t egyaránt ajánljuk kezdőknek, haladóknak és profiknak, versenyzésre, tanulásra és élményvitorlázásra. Nem fog csalódni, mint ahogy a több ezer eddigi vásárló sem csalódott!

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek, köszönhetően az HUF árfolyam változásainak, a Brexittel kapcsolatos eseményeknek, és a változó szállítási és logisztikai költségeknek. Minden esetben kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott hajókkal kapcsolatban. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.