RS 400

Az RS400 a klasszikus kezdetektől fogva gyártott RS osztály, amely hírnevét kiváló vitorlázó képességével, modern nagy súlyú dingiként építette fel. Gyors, jól vitorlázható, gyönyörű formájával nagyobb súlyú legénységet vonz. Az RS400 népszerűsége töretlen megalkotásának első éve óta, kétkezes akár túrázásra is alkalmas osztály.
A nagy teljesítményű vitorlázat és a széles, kényelmes sikló testforma közepes és nehéz, gyakran kevert csapatok számára ideális.

A klubokban és az RS Racing Circuit-ban az RS400 csodálatos, kiegyensúlyozott versenyeket biztosít. Angliában ez az egyik legsikeresebb modern osztály a nagy klubokban.

Lehet, hogy kitaláltad … az RS400-nak különleges helye van a szívünkben! A gyártó RS Sailing honlapján további információkat találhat!

RS 400 főbb méretei:
Hajóhossz: 4,52 m
Szélesség: 2,00 m
Hajótest súly: 88 kg
Teljes vitorlázott tömeg: 129 kg
Vitorlázat anyaga (nagyvitorla/fok): Mylar / Dacron
Vitorlázat mérete szél felé: 14,95 m2
Vitorlázat mérete bő szélben: 13,74 m2
Rudazat, alumínium: Seldén

AZ RS 400-ban nem fog csalódni, mint ahogy a több ezer eddigi vásárló sem csalódott!

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek, köszönhetően az HUF árfolyam változásainak, a Brexittel kapcsolatos eseményeknek, és a változó szállítási és logisztikai költségeknek. Minden esetben kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott hajókkal kapcsolatban. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.