Hol lesz az RS Feva Europcup 2019?

Regisztráció

Minden RS Feva versenyre és eseményre külön kell regisztrálni. A regisztráció menüből letöltheti a nevezési, regisztrációs lapokat. Az RS Feva versenyeire online regisztrációra is van lehetőség, amely az www.rsfeva.org oldalon érhető el.

Programok nagy vonalakban

Júni. 28. Regisztráció, hajófelmérés, megnyitó ünnepség!
Júni. 29-Júli 2. RS Feva Magyar Bajnokság futamai
Júli. 2. RS Feva Magyar Bajnokság futamai, és díjkiosztó
Júli. 2-4. RS Feva nemzetközi edzőtábor
Júli. 4. Nevezés és hajófelmérés RS Feva Eurocup Hungary 2019
Júli. 4. RS Feva Erocup Hungary 2019 próbafutam és megnyitó ünnepség
Júli. 5-7 RS Feva Eurocup Hungary 2019 futamai
Júli. 7 RS Feva Eurocup Hungary 2019 futamai és díjkiosztó

Szállás

*Helyszínváltozás! Infók a Hírek menüpontban*

Alsóörs a Balaton északi részének egyik legfontosabb turisztikai desztinációja. A település 2017 óta az egyik legfontosabb északi-parti vitorlás célpont. Itt található a keleti medence egyik legnagyobb yacht kikötője, és hazánk egyetlen (olimpiai osztályban FINN) világbajnokának hazai bázisa is. Alsóörs éttermek, kocsmák, kávézók és diszkók széles választékát kínálja. A település 10 percre fekszik Balatonfüred városától, amely az északi part fővárosa is egyben. Nyüzsgő éjszakai élet és a magyar kultúra látványos elegyét kínálja az idelátogatóknak XIX. századi környezetbe bújtatva. Rengeteg szállás található a kikötőtől elérhető távolságban, minden árkategóriában. Az verseny rendezői segítséget nyújtanak a résztvevők számára a szálláshelyek költséghatékony kiválasztására. Érdemes a szállásokat jó előre lefoglalni, hiszen az RS Feva 2019-as rendezvényei a turisztikai szezon kiemelt időszakában lesznek.

A Szervező Bizottság gondosan kiválasztott néhány szállodát, panziót és kempinget amelyek különleges ajánlatot tettek az RS Feva Magyar Bajnokság, az RS Feva Nemzetközi Edzőtábor és az RS Feva Eurocup 2019  futamain részvevők számára. Az ajánlatok a hírekben folyamatosan frissülnek. A szállásokkal kapcsolatban munkatársaink közvetlenül e-mailban is rendelkezésre állnak.

Our sponsors and partners