Magic Marine

A Magic Marine Európa egyik legjelentősebb vitorlásruha gyártója. Az MM híres arról, hogy termékeit elsősorban a kishajósok számára fejleszti ezáltal minden termékének alapja ez a felhalmozott tudás és praktikum. A termékeket saját MM csapatuk fejleszti, teszteli versenykörülmények között.

Az MM termékeit Magyarországon az RS Sailing forgalmazza, köszönhetően annak az együttműködésnek, amit az RS és az MM kötött több mint 10 évvel ez előtt. A két cég arcpoétikája sokban hasonlít egymásra, mindketten a vitorlázóknak fejlesztenek vitorlás termékeket, eszközöket a legmodernebb technológiák felhasználásával, miközben mind a két gyártó filozófiájában kiemelt szerepet kapott a dinghy vitorlázás.

MAGIC MARINE MAGYARORSZÁGI WEBÁRUHÁZA ITT ÉRHETŐ EL!

A MM termékek magyarországi bemutatóterme az RS irodájában található, a Budapest Budaörsi úton, ahol vitorlázók, viszonteladók, és magánvásárlókat is szeretettel várunk.

A termékek szállítási határideje a megrendeléstől számított 1-2 hét, a raktárkészletben jelzett mennyiségek és elérhetőségek alapján. Kérünk minden vásárlót, érdeklődőt, hogy a vásárlást megelőzően érdeklődjön a szállítási feltételekről, pontos árakról a raktárkészletről munkatársainknál, mert…

„…MINDEN TERMÉKRE JOBB ÁRAT TUDUNK ADNI MINT A MAGIC MARIN OLDALON TALÁLHATÓ!”

A Magic Marine teljes kínálatát a következő felosztásban tekintheti meg a gyártó honlapján:

A MM termékek folyamatos akcióiról a Magic Marine akciók, ajánlatok menüpont alatt olvashat részletesen.

A Magic Marine termékekkel kapcsolatos információkat a Kapcsolat menüben lévő elérhetőségeink egyikén kaphat. Keressen minket, e-mail-ban vagy telefonon, és legyen részese az MM professzionális dinghy felszerelések adta élményeknek.