Helyszín

RS Sailing Center Káptalanfüred:

A Vitorlázó Gyermekekért Egyesület 2008 óta foglalkozik vitorlás táborokkal, utánpótlás korosztályú versenyzőkkel, – elsősorban RS Feva osztályban – hazai és nemzetközi utánpótlás versenyek szervezésével. Szervezünk felnőtt oktatásokat, családi vitorlázásokat és vitorlás rendez-vényeket. Budapesten a Kopaszi gáton, utazóflotta programunk keretében mindenfelé az országban oktatunk lányokat és fiúkat, hogy a jollevitorlázás minél népszerűbb lehessen hazánkban.

Otthonra találtunk a Balatonnál is. Keress minket, és vitorlázz velünk a Balaton legszebb jolle vitorlás klubjában Káptalanfüreden!

Miért érdemes az RS Sailing Centerbe jönni…

Mert az RS SAILING CENTER Káptalanfüreden, a Balaton egyik legszebb partszakaszán helyezkedik el. Közel a versenyekhez, az északi part keleti medencéjének középen, elképesztő panorámával a vízre, a bicikliút mellett.

Mert minden évben rendezünk majd hazai és nemzetközi versenyeket, edzőtáborokat, miközben lesz edzőképzés, szabályismereti előadás is.

Mert nem csak egy hajótárolási szolgáltatást nyújtunk, hanem közösséget is építünk:, az egész családot várjuk vitorlázni a szezonban. Van vitorlás iskolánk, gyerek versenycsapatunk, és egyéni oktatásra is van lehetőség a felnőttek számára. Mert a vízen a jollevitorlázók segítésére vannak edzőmotorosaink, és nem mellesleg edzőink, segédedzőink.

Mert partnerünk az RS Sailing, hajókat és hajó-alkatrészeket is árul a helyszínen, és nálunk az egyik legjobb jollés ruházat, a Magic Marine márka cuccait is megkapod. Mert vannak szerszámaink a hajóbütyköléshez, mosónk, meg minden, ami kell, hogy a jolle remekül nézzen ki.

Mert van büfé a klubtagoknak egész nyáron a szomszédban, nem is rossz… Mert az öltözőkben van zuhanyzó, és férfi női rész is. Van tűzrakónk és bográcshelyünk, ahol magadnak is főzhetsz.

Mert van strandbejárónk és igazi fürdőplatformunk, sólyánk és két kikötőstégünk.