RS Quest

Kompakt, egyszerű, erős és stabil sokoldalúan konfigurálható a felhasználási módoknak oktatóprogramok igényeinek megfelelően. Hatalmas munkatere egyszerre négy felnőtt hajózását teszi lehetővé.

Az RS Quest-et 2015-ben mutattuk be a Southampton Boat Show-n. A hajó tervezésekor figyelembe vettük a piaci igényeket és olyan hajó megalkotására törekedtünk, amely egyedülálló mérettartományban alkalmas egyszerre több felnőtt biztonságos oktatására, vagy családi vitorlázásra kényelmes körülmények között.

RS Quest főbb adatai:
Hajóhossz: 4,29 m
Szélesség: 1,83 m
Hajó súly: 100kg
Vitorlázat: Dacron
Vitorlázat mérete szél felé: 7,5 m2
Genakker (Dynalite Ripstop): 11 m2
Spinakker (Dynalite Ripstop): 10 m2

A hajó az RS feva és az RS Vision méretosztálya közötti űrt volt hivatott betölteni, azzal a szándékkal, hogy alkalmas legyen egy oktató és két-három felnőtt egyidejű vitorlázására egy hajóban. Az RS Quest mindeközben elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy akár apa és fia is könnyen kezelhesse felszerelhesse a parton és már sólyázhassa is. A hajó különlegessége az egyedi konfigurálhatóság, a sokoldalú használat érdekében. A hajó szerelhető betekerhető fokkal, spinakkerrel és genakkerrel egyaránt. Kivehető, vízhatlan tárolókat tartalmazó orrdekkje alkalmassá teszi a munkatér növelésére, vagy a spinakker tárolására is.

A hajó anyaga, formája és építési technológiája az RS több mint húsz éves építői tapasztalatait ötvözi Jo Richards többszörös díjnyertes hajótervező elképzeléseivel.

Az RS Quest-et egyaránt ajánljuk kezdőknek, haladóknak és profiknak, tanulásra és élményvitorlázásra.A hajó alkalmas kölcsönzők és strandok által kínált szolgáltatások bővítésére. Nem fog csalódni, mint ahogy a több száz eddigi vásárló sem csalódott!

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek, köszönhetően az HUF árfolyam változásainak, a Brexittel kapcsolatos eseményeknek, és a változó szállítási és logisztikai költségeknek. Minden esetben kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott hajókkal kapcsolatban. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.