RS Zest

Az RS Zest egy teljesen új tervezésű (2017) kompakt hajó, amelynek célja egy mindenki számára szerethető könnyen kezelhető családi vitorlás megteremtése volt. Az első lépésektől, gyakorlott vitorlázók szórakoztató elfoglaltságának megteremtéséig a Zest mindenkinek való!

Az RS Zest helyettesíti az RS Quba-t, elsősorban családoknak, edzőközpontoknak, és strandoknak bérbeadásra készült kishajó.
A hajó két személyes, így a gyerekek akár az oktatók mellett is meg tudják tenni az első lépéseket a vitorlázásban. A vitorlás oktatók szeretik az RS által tervezett megoldásokat a hajóban, amelyek mind – mind az egyszerűségre, a strapabíróságra, a biztonságra és az élményre fókuszálnak. A rotomoulding eljárással készült hajótest RS Zestet szinte karbantartásmentessé teszi – ezáltal ez egy olyan hajó, amelyre nem lesz gondja és vele soha nincs vége a szórakozásnak.

Az RS Zest design igazi látványosság a vízen. A gyártó RS Sailing oldalán a hajótípussal kapcsolatban további adatokat és érdekességeket is találhat. Nézzen körül az RS Sailin.com oldalon!

Hajó adatai:
Hajóhossz: 3,59 m
Szélesség: 1,47 m
Hajótest súly: 73 kg
Vitorlázat anyaga (nagyvitorla/fok): Dacron
Vitorlázat mérete szél felé: 5,7 m2
Alumínium rudazat: 2 részes

Az RS feva-t egyaránt ajánljuk kezdőknek, haladóknak és profiknak, versenyzésre, tanulásra és élményvitorlázásra. Nem fog csalódni, mint ahogy a több ezer eddigi vásárló sem csalódott!

Az árlistában található árak tájékoztató jellegűek, köszönhetően az HUF árfolyam változásainak, a Brexittel kapcsolatos eseményeknek, és a változó szállítási és logisztikai költségeknek. Minden esetben kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott hajókkal kapcsolatban. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban találja.