Szálláslehetőségek

Helyszínváltozás! – lásd a hírekben

Keressétek Simon Andrást a szállással kapcsolatos információkért


Reményeink szerint Alsóörsön idén rendezett RS Feva versenyek és az edzőtábor nem csak a környékbeli  vitorlázókat fogja majd megmozgatni. Kiemelten számítunk a más vízterületen lévő RS Fevás csapatokra, a Balaton nyugati medencéjében lévő versenyzőkre is. A VGYE vezetői – mint házatlan csapat – tudjuk, hogy nem mindig egyszerű egy versenyre a csapat logisztikáját megszervezni, szállást találni a csúcsidőszakban a gyerekeknek és a kísérőiknek.

A versenyek és az edzőtábor szállásgondjainak megoldására partnerünkkel a MagicMice-al (Simon András) közösen néhány ajánlatot lekérünk előre a szálláshely szolgáltatóktól a környéken. Reméljük a következő ajánlatokkal segíteni tudunk minden versenyzőnek a részvétel megszervezésében. Az alábbi szálláshelyek a linkekre kattintva a MagicMice-n keresztül is foglalhatóak, csak az e-mailt kell elküldeni. Igyekeztünk megfelelő ajánlatokat tenni az érkező csapatok számára, azonban ez nem azt jelenti nincs jobb a piacon… Mindettől függetlenül reméljük segítünk megoldani a szállással kapcsolatos problémákat a balatoni csúcsidőszakban.

Ha bárki jobb helyet talál a felsoroltaknál, kérem jelezze nekünk és feltesszük a listára!

HOTELEK

Hotel Mayer ***
600 méterre a verseny helyszínétől, kis családias hotel, amely a családok igényeinek kielégítésére specializálódott
Árak  EUR 100 – 110 /kétágyas szoba /éjszaka.   Gyerekeknek pótágy EUR 30 – 45/ éjszaka

Hotel Marina Alsóörs ****
Modern, a legmagasabb követelményeknek megfelelő szálloda, közvetlenül a versenyhelyszín területén, parkolóhellyel a szállóvendégek részére.
Árak  EUR 170 /kétágyas szoba /éjszaka.   Gyerekeknek pótágy EUR 40 – 70/ éjszaka

Az árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót, amelynek mértéke 2 EUR/fő/ éjszaka. A szálláshelyek csak korlátozott számban érhetőek el.

Információ kérés, foglalás a szállodákkal kapcsolatban

PANZIÓK

Láng Apartman Alsóörs***
Kellemes hangulatú 7 apartmanból álló Láng Apartmanunk várja Önt a Balatoni nyárban! Két és hatágyas apartmanjaik mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. A hatágyas apartmanok saját konyhával, míg a kétágyas apartmanban pihenők közösségi konyhát tudnak használni. Apartmanjaik pótágyazhatóak, saját parkolóval rendelkeznek. A Láng Apartman versenyhelyszíntől mindössze 350 méterre található.

Iluska Apartman Alsóörs
AZ RS Feva rendezvények helyszíne  kényelmes sétával 10 perc alatt érhető el. Alsóörs a Balaton északi partján a 71-es főút mellet, Balatonalmádi és Balatonfüred között található. Pihenni, felüdülni vágyó vendégek csendes üdülőfaluja.  A környék szépsége felkelti az idelátogatók érdeklődését.  Apartman házunkban 3 apartman van. A szállás pótágyazható. Foglalható minimum 4 fő-től. A szállás légkondicionált!
1.Apartman : 2 hálószoba , 1 fürdőszoba tusolóval WC- vel, 1 nappali felszerelt konyhával, teraszon kerti bútorral
2.Apartman: 2 hálószoba , 1 fürdőszoba tusolóval WC- vel, 1 nappali felszerelt konyhával, teraszon kerti bútorral
3.Apartman: 2 hálószoba, 1 fürdőszoba káddal WC- vel, 1 nappali felszerelt konyhával, teraszon kerti bútorral
Parkosított szépen gondozott kertben, napozó ágyak, gyermekjátékok, bográcsozási és grillezési lehetőségek, Zöld pihenővel állunk vendégeink részére. Parkolás zárt udvarban.

Információ kérés, foglalás a panziókkal kapcsolatban

KEMPINGEK

Pelso Camping Alsóörs ****
A kempingben lehetőség van mobilházak bérlésére is. A kemping motorossal is megközelíthető a Balatonon.

Riviéra Camping Alsóörs***
Az Alsóörsi Riviéra Kemping közvetlenül a vízparton helyezkedik el. 300 méterre a versenyhelyszíntől. A terület több mint 50%-ban árnyékos. A strand közvetlen szomszédságában található, melyre a kemping vendégeinek számára a belépés térítésmentes. Területe: 1,5 ha, befogadóképessége: 600 fő. Lakókocsik részére a kialakított placcok mérete: 60 m2, száma: 140 db, 1x 10A elektromos csatlakozási lehetőséggel. Két vizesblokk áll az itt üdülők rendelkezésére.

Információ kérés, foglalás a kempingekkel kapcsolatban