Vitorlázó Gyermekekért Egyesület az RS Sailing legnagyobb partnere| 8220 Balatonalmádi - Káptalanfüred, Sirály u. 8.

RS Sailing Hungary- Sail it. Live it. Love it.

Az RS Sailing Hungary Kft 2016 óta hazai képviselete a világ legnagyobb vitorlás dinghy gyártójának az RS Sailing-nek. AZ RS Sailing nevéhez kötődnek olyan több ezres példányban eladott típusok, mint az RS Feva, az RS Aero, az RS 500, vagy a legújabb fejlesztések közül az RS21-es kishajó típusok. Mi nem csak egyszerűen hajókat árulunk, az RS Sailing több ennél. Élményekkel kereskedünk…

Az RS kishajók vásárlóinak nem csak a hajót adunk el, hanem rendezvényeket, versenyeket  szervezünk, biztosítjuk a karbantartást és a teljes körű alkatrészellátást. Nálunk bérelhet szállítóeszközt a hajókhoz, sőt a tárolásban is segítünk.  Az RS Sailing charterhajói, akár versenyekre, akár egy hétvégi vitorlázáshoz is bérelhetők.

A Vitorlázó Gyermekekért Egyesület programjai az RS Sailing támogatásával 2021:

Március 15-. RS Feva RS500 edzések
Június 3,4,7,8. GoBoating – A vitorlázás nyílt napja 2021 (Budapest)
Július 12-14. RS Feva nemzetközi edzőtábor (Káptalanfüred))
Július 15-18. RS Feva Magyar Bajnokság (Káptalanfüred)
Július 15-18. RS Feva Erocup Hungary 2021 (Káptalanfüred)
Július 15-18. RS Game Hungary 2021 RS Aero, RS 500 verseny (Káptalanfüred)
Augusztus 13. RS Sailing nyílt nap (Káptalanfüred)
Szeptember 4-6. Balaton Boat Show 2021 (Balatonkenese)

A Vitorlázó Gyermekekért Egyesület tervezett 2021-es programjai az év során változhatnak,  Híreink között az egyesület és az RS sailing aktuális programokról folyamatosan tájékoztatjuk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket, partnereinket.

RS vitorlázás Magyarországon

Célunk, hogy az RS hajók ne csak eszközök legyenek… Ez egy közösség, ahova Önt is várjuk!

Az RS Sailing Kft a Vitorlázó Gyermekekért Egyesület legnagyobb támogatója. Az évek során az egyesület és a vállalkozás szoros együttműködésben hírdeti programjait, eseményeit. Az RS Sailing Kft. egyetért a Vitorlázó Gyermekekért egyesület céljaival és az Egyesület támogatása által reméljük hogy még több ember vitorlázik majd hazánkban. Nem kereskedők vagyunk. Nem hajókat árulunk. Szervezünk, – partnereink által – oktatást, irányítjuk az segítjük az RS hazai versenyosztályait, folyamatos kommunikációt folytatunk az RS nemzetközi osztályszövetségekkel, és a vitorlázást irányító Magyar Vitorlás Szövetséggel. Nem eladjuk az eszközöket, hanem beszélgetünk, szervezünk és segítünk ügyfeleinknek.

A csapat tagjai között vannak nemzetközi edzők, nemzetközi versenybíró, és többszörös versenygyőztes vitorlázók. Célunk, hogy nemzetközi kapcsolataink által a hazai RS flotta a világ bármely táján megtalálja a lehetőséget a versenyzésre és a programokon való részvételre.

Vitorlás iskolánk a Vitorlázó Gyermekekért Egyesület támogatásával, velük együttműködve kezdők és haladók számára kínál programokat 8-100 éves korig. Az egyesület edzéslehetőségei, utazóflotta programjai nyitva állnak közösségek, magánemberek iskolák és cégek számára egyaránt. Külföldön, vagy itthon, versenyezne, tanulna, esetleg gyakorolná a vitorlázást? – gondoljon ránk, és keressen minket! 

Our sponsors and partners