RS Sailing Center | Tihany, Klebensberg Kuno u. 7.

RS Sailing Hungary- Sail it. Live it. Love it.

Az RS Sailing Hungary Kft 2017 óta hazai képviselete a világ legnagyobb vitorlás dinghy gyártójának az RS Sailing-nek. AZ RS Sailing nevéhez kötődnek olyan több ezres példányban eladott típusok, mint az RS Feva, az RS Aero, az RS 500, vagy a legújabb fejlesztések közül az RS21-es kishajó típusok. Mi nem csak egyszerűen hajókat árulunk, az RS Sailing több ennél. Élményekkel kereskedünk…

Az RS kishajók vásárlóinak nem csak a hajót adunk el, hanem rendezvényeket, versenyeket  szervezünk, biztosítjuk a karbantartást és a teljes körű alkatrészellátást. Nálunk bérelhet szállítóeszközt a hajókhoz, sőt a téli tárolásban is segítünk.  Az RS Sailing charterhajói, akár versenyekre, akár egy hétvégi vitorlázáshoz is bérelhetők.

Tervezett programjaink 2020

Február 27-29. Hajókiállítás: Budapest Boat Show 2020 (Budapest)
Június 3-5. GoBoating – A vitorlázás nyílt napja 2020 (Budapest)
Július 4-7. RS Feva, RS 500, RS Aero nemzetközi edzőtábor (Balatonfüred)
Július 8-12. RS Feva Magyar Bajnokság (Balatonfüred)
Július 8-12. RS Feva Erocup Hungary 2020
Július 8-12. RS Game Hungary 2020 RS Aero, RS 500 verseny (Balatonfüred)
Július 13. RS Sailing nyílt nap (Balatonfüred)
Szeptember 4-6. Balaton Boat Show 2020 (Balatonkenese)

Tervezett 2010-as RS programjaink az év során változhatnak, Azonban célunk, hogy az RS hajókat minél több fórumon, és helyszínen minél többen megismerhessék. Híreink között az aktuális programokról folyamatosan tájékoztatjuk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket, partnereinket.

RS vitorlázás Magyarországon

Célunk, hogy az RS hajók ne csak eszközök legyenek… Ez egy közösség, ahova Önt is várjuk!

Nem kereskedők vagyunk. Nem hajókat árulunk. Szervezünk oktatást, irányítjuk az RS hazai versenyosztályait, folyamatos kommunikációt folytatunk az RS nemzetközi osztályszövetségekkel, és a vitorlázást irányító Magyar Vitorlás Szövetséggel. Nem eladjuk az eszközöket, hanem beszélgetünk, szervezünk és segítünk ügyfeleinknek.

A csapat tagjai között vannak nemzetközi edzők, nemzetközi versenybíró, és többszörös versenygyőztes vitorlázók. Célunk, hogy nemzetközi kapcsolataink által a hazai RS flotta a világ bármely táján megtalálja a lehetőséget a versenyzésre és a programokon való részvételre.

Vitorlás iskolánk kezdők és haladók számára is kínál programokat 8-100 éves korig. Edzéslehetőségeink, utazóflotta programunk nyitva áll közösségek, magánemberek iskolák és cégek számára egyaránt. Külföldön, vagy itthon, versenyezne, tanulna, esetleg gyakorolná a vitorlázást? – gondoljon ránk, és keressen minket! 

Our sponsors and partners